Eca Kombi Servisi - Çağrı Merkezi

 Eca Kombi Servisi - Çağrı Merkezi 444 5 201


ECA kombi servisi merkezi olarak Eca kombi ve Eca klima servisi taleplerinde kullanıcıların sorunlarını en kısa sürede doğru müdahaleler ile çözmeyi amaç edinmiştir. Profesyonel Eca servisleri ile hizmet vermekteyiz. Eca servisi çağrı merkezimizi arayabilir ve  hızlı bir şekilde servis talebinde bulunabilirsiniz.

35 yılı aşkın süredir ısıtma ve soğutma sektöründe faaliyet göstermektedir.  ECA klimadan kombiye yüksek performanslı, düşük sarfiyatlı çevre dostu ürünleriyle tüketicinin beklentilerine birebir karşılık vermektedir. ECA ailesi olarak her daim değerli tüketicilerimizin yanında olup sorunsuz en iyi hizmet verme amacı ile çalışmalarımızı yürütmekteyiz.


Eca kombi servisi detaylı bilgi için www.ecaservismerkezi.com web sitemize ulaşabilirsiniz...

Arıza Durumunda Ne Yapmalısınız?

Birçok Eca kombi kullanıcısı eca kombi hata kodu yada eca kombi arızası ile karşılaştığında arızaların kaynağını bilmeden müdahale etmeye çalışmaktadır ve bu durum kombinizin arızasını çözmek yerine daha kötü sonuçlara hatta bilinçsiz yaklaşım sonucunda can güvenliğinizi de tehlikeye atabilir. Bazı eca kombi arıza kodlarında eca kombi kullanıcılarımıza telefon üzerinden yönlendirme ile destek vererek müşterilerimizin mağdur olmaması için en hızlı şekilde eca arızalarını çözmeye odaklanırız.

Kombiler gaz ve elektrikleme sistemi ile beraber çalışır, uzman olmayan kişilerin eca kombi arızalarında kombiye müdahale etmesi tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Bu sebep ile Kombide herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda eca kombi  servisi çağırmanızı öneririz. Eca servis çağrı merkezimiz 7 gün boyunca kesintisiz hizmet vermektedir. ..




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eca Kombi Sıcak Su Sorunu

Eca Kombi Su Akıtma Sorunu

Eca Kombi Hata ( Arıza ) Kodu