Eca Kombi Sıcak Su Sorunu

Eca Kombiden Sıcak Su Gelmiyor Mu?



Kombilerde en sık karşılaşılan arızalardan biri de sıcak su gelmemesidir.Eğer Eca kombiniz çalışıyor ve suyu ısıtmıyorsa bunun birçok sebebi olabilir.
Eca kombi sıcak su vermiyorsa kombi de bazı test ve ölçümlerin eca servisi tarafından yapılması gerekmektedir. Eca Servis teknikerleri kombinin kalorifer modunun çalışıp çalışmadığını kontrol eder.Kombinin suyu ısıtmayı sağlayacak olan parçalarının kontrolü sağlanır bu parçalarda arıza aşınma gibi sorunlar olup olmadığına bakılır.Kombinin suyu ısıtamamasının  kaynağı diyafram contası,tribünü,mikro switch ve ntc gibi birçok parça kaynaklı olabilir. Eca kombiniz suyu ısıtamıyorsa müdahale edebileceğiniz bir durum değildir Eca servisi  arayarak kayıt oluşturabilirsiniz.
Kombinin çalışmaması veya eca kombinin ısıtmaması genellikle kombi ve peteklerin bakımının aksatılmasından da kaynaklanabilir. Eca kombi bakımı detaylı bilgi için eca kombi bakımı sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Eca kombi servisi detaylı bilgi için eca kombi servisi sayfamızı ziyaret edebilir bizimle iletişime geçebilirsiniz...

Yorumlar

  1. Merhabalar. Kombim çok ilginçtir bazen sorunsuz sıcak su verirken bazen de sıcakken kendilipindenkapanıp soğuyor ve sıcak su açık olmasına rağmen bekliyor. Musluğu kapatıp açınca düzeliyor problem ve hiç ummadığımız anda yine soğuğa dönüyor.

    YanıtlaSil
  2. İyi akşamlar kombim suyu actığımda ateşlemiyor yani suyu ısitmiyor ama petekler ısıniyor su sicaklık sensöründen olabimir mi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eca Kombi Su Akıtma Sorunu

Eca Kombi Hata ( Arıza ) Kodu